Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaEs saigPinaRanda

Ja podeu llegir Es Saig de juliol i agost

portadasaigjuliol15A la revista número 412 de la revista Es saig, hi podreu trobar tota una sèrie de continguts que NOMÉS podreu trobar en la nostra ediciól en paper.

Per començar veure el moviment demogràfic del nostre municipi, amb les persones que ens han deixat aquest mes de juny i les personetes que han passat a formar part del nostre municipi.

El sord d’es saig segueix escoltant moltes coses que passen pel poble, i com que te mans per escriure en teclat, ho acaba contant tot.

També trobareu els dos comunicats que tant els Socialistes i de Més d’Algaida, Pina i Randa han enviat a la redacció de la revista.

També trobareu una crònica del mes de la Musica a Algaida, coneixereu millor na Margalida Tur (na Lida) una ‘artesana de tota la vida’ que fa nou anys que resideix a Algaida.

Tampoc us podeu perdre la glosa dels trotadors d’Algaida, la consulta veterinària, saber més de Plutó a la secció d’astronomia, o la tradicional secció sobre la Flora d’Algaida.

Ah i per acabar una xerradeta, amb els tres polítics algaidins amb responsabilitats a altres intitucions de les nostres Illes: la diputada Bel Busquets, el vicepresident del Consell de Mallorca, Francesc Miralles i Margalida Puigserver, consellera de Serveis Socials del Consell.

Hi ha moltes més coses en aquesta, la vostra revista, que repetim NOMÉS trobareu a l’edició en paper.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: