Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaInfraestructuresMedi ambient

L’Ajuntament executarà la primera fase de la xarxa de pluvials del poble

img_0220L’Ajuntament d’Algaida iniciarà l’execució de la primera fase de la construcció de la xarxa de recollida d’aigües pluvials gràcies a la concessió d’una ajuda de 310.000 euros del Consell de Mallorca. Concretament és d’un pla especial que habilità el departament de Desenvolupament Local per a inversions financerament sostenibles “per a fomentar la realització d’inversions de reforma o remodelació d’infraestructures i serveis preexistents, de titularitat municipal, que suposin una millora en l’eficiència dels sistemes d’explotació i/o reducció del consum de recursos limitats”.

A Algaida, aquesta primera fase de la xarxa de pluvials s’executarà als carrers: De la Ribera, Cavallers, s’Estació, Metge Verger, Joan Alcover, Antoni Maura, sa Farinera i Anselm Turmeda. “Aquesta primera fase de recollida de pluvials suposarà pràcticament el 50 per cent del municipi”, apunta la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet.

“L’any 2015 vàrem fer un estudi de les conques de pluvials i amb l’ajuda de cooperació tècnica del Consell de Mallorca duguérem a terme la redacció i direcció del projecte de les pluvials. A partir d’aquest document decidírem fer aquesta primera fase que ja es preveu que connecti amb el projecte de recollida de pluvials que inclourà la futura ronda de circumval·lació”, afegeix la batlessa en la nota de premsa. Tal i com va informar en el passat plenari, també es deixarà preparada la connexió amb la zona d’Es Porrassar quan s’urbanitzi.

Ara l’Ajuntament d’Algaida té de termini fins al mes de març per a executar l’adjudicació del projecte pels esmentats 310.000 euros i les obres han d’estar executades abans del 31 d’agost de 2017.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d