Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaCoronavirusPinaRanda

Noves sancions a Algaida per incompliment del confinament

La Policia Local d’Algaida ha aixecat 12 noves actes per incompliment i no respectar la limitació de llibertat de circulació que estableix el RD 463/2020 de l’Estat d’Alarma.

Foto: Policia local d’Algaida

La Policia local demana que es respectin les mesures i que dins un vehicle només hi pot anar una persona excepte els casos que permet l’esmentat Real Decret. De fet la majoria de les sancions, segons hem pogut saber, se deuen a que hi havia més de dues persones circulant dins el vehicle. És responsabilitat de tots i totes complir amb totes les mesures i per tant, la tolerància amb qui incompleixi les restriccions serà ZERO, segons ha informat el cos policial municipal en el comunicat fet a les xarxes socials.

Es demana la col·laboració i la responsabilitat de tothom. Queda’t a casa.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: