Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaPinaRandaReciclatgeResidus

L’ajuntament d’Algaida lamenta l’incivisme d’alguns ciutadans respecte dels fems.

No és la primera vegada i sembla que tampoc serà la darrera que l’Ajuntament d’Algaida fa una crida a la col·laboració dels ciutadans en fer un ús adequat de les papereres i de participar activament en reciclar els residus.

En un comunicat a la seva pàgina a facebook, el consistori algaidí ha lamentat aquesta imatge del carrer Serradora, que és una mostra de “l’incivisme d’una minoria embruta i fa malbé la bona imatge del nostre municipi”

Foto: Ajuntament d’Algaida

No obstant això, la Sala afirma en el comunicat que “la gran majoria de la ciutadania d’Algaida, Pina i Randa recicla i fa un bon ús del parc verd i del servei de recollida selectiva porta a porta”.

Cal recordar,com també diu el comunicat que les papereres no són contenidors, i que segons l’ordenança de residus municipals, aquests abocaments són considerats una infracció GREU sancionable amb multes d’entre 300 i 1.500 €. I en cas de reincidència, passa a ser considerada com a MOLT GREU i la multa pot arribar fins als 3.000€.

Des d’essaig.cat també feim una crida a la responsabilitat de tots en tenir un municipi net i sense abocaments descontrolats i a denunciar aquells comportaments que posen en perill la nostra convivència i el medi ambient al nostre municipi.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: