Aquest dissabte no us perdeu la I festa de les Associacions d’Algaida, Pina i Randa

festaassociacionsEl pròxim dissabte dia 28 d’octubre a partir de les 17.30 hores, Algaida celebra la I Festa de les Associacions, una iniciativa sorgida en el marc de la Comissió de Participació Ciutadana del municipi, “per tal de celebrar i reconèixer la feina de les associacions i dels voluntaris d’Algaida, Pina i Randa que contribueixen a millorar la qualitat de vida de totes les persones que vivim en el municipi”.

La regidora de Participació Ciutadana, Catalina Fullana, explica que l’objectiu d’aquesta festa “és crear un espai de trobada entre les associacions del municipi, que fomenti l’intercanvi d’experiències. I a més, donar-se a conèixer als nostres veïns i veïnes. Sempre donant-los la facilitat d’associar-se”.

Aquesta trobada s’iniciarà amb la mostra de productes i d’informació per part de les associacions que hi participen. Alhora es combinarà amb la realització d’entrevistes a associacions per part de Titoieta Ràdio. I a més, s’aniran realitzant diferents activitats i actuacions per part de la Banda de Música i del grup Tardes en el Café, entre altres activitats. En cas de pluja la festa es traslladaria a la sala polivalent d’Es Porrassar.

La nostra revista també hi serà present contribuint a la difusió de la tasca que fan els col·lectius, entitats i associacions del nostre municipi. Es Saig s’ha encarregat d’editar el vídeo de la convidada i també realitzarà un conjunt de petits vídeos en què cadascuna de les entitats explicarà què fa, on i com desenvolupen la seva activitat i on les podeu trobar habitualment. Aquest dissabte, moltes d’elles seran present a la festa de les Associacions d’Algaida, Pina i Randa.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.