Divendres, desembre 1, 2023
Algaida

Crònica futbolística del segon cap de setmana de novembre

A continuació teniu la crònica futbolística del cap de setmana en ordre cronològic així com anaren jugant els seus respectius partits. Cal tenir present que els prebenjamins aquesta setmana no jugaven.

resultatscealgaida_1117_02

Important victòria de l’equip benjamí del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar davant el Porto Cristo. L’encontre va tenir els dos primer quarts igualats, fins que un poc abans d’arribar al descans els algaidins aconseguiren dos gols en gairebé tres minuts. A la segona part el domini fou de l’Algaida, i en una d’aquestes jugades, els algaidins feren el  definitiu 3 a 0. Els gols de l’Algaida els feren Hugo Prior (2) i Marc Soriano.

Dura derrota de l’equip juvenil dels Club Esportiu Algaida en la seva visita a Gènova. Els algaidins s’enfrontaren al segon classificat de la categoria, i el resultat fou més fruit de les errades de l’Algaida que dels mèrits del locals en un camp difícil.

També derrota dels alevins A contra el Balears dins Es Porrassar en un complicat partit. Els alevins de primera de l’Algaida jugaren contra el l’equip de l’At. Baleares en la categoria. Els algaidins donaren una bona imatge malgrat el resultat en contra que han rebut, en tot moment han lluitat i fins i tot han dut la iniciativa en el partit en molts dels moments del partit. El gol de l’Algaida el feu en Vlad Daniel.

L’equip infantil del Club Esportiu Algaida tampoc no ha obtingut una victòria en el partit que s’ha disputat dins Es Porrassar contra els veïnats de l’Espanya de Llucmajor. Els visitants son uns dels equips que estan consolidats en la part alta de la classificació, així i tot els algaidins feren un bon partit en termes generals. Els gols de l’Algaida els varen fer en Miquel Llompart (2) i Jen aume Falconer.

No deixam els dos quips però canviam de categoria. Partit intens el que jugà els Cadet del Club Esportiu Algaida contra l’Espanya de Llucmajor, on tot i el bon joc els algaidins no pogueren sumar cap punt

Gran partit el que va fer l’equip amateur del Club Esportiu Algaida contra el San Cayetano dins Es Porrassar. L’encontre va estar dominat pels algaidins gairebé tot el temps, sobretot en la segona part, quan l’Algaida va tenir el premi del gol. Els gols els han feren Llorenç Gil, Tomeu Muñoz (2) i Josemi Ortega.

Difícil partit el de l’equip femení del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar contra el líder indiscutible de la categoria. Tot i així les visitiants hagueren de fer feina de valent  per poder seguir sumant victòries. No fou fins als darrers vint minuts del partit quan les visitants pogueren fer-se amb els tres punts.

Redacció essaig.cat 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: