El Consell regalarà poals per fomentar la recollida de matèria orgànica

photo_2017-10-24_12-58-13_a450El Departament de Medi Ambient del Consell de Mallorca ha decidit posar en marca una campanya per facilitar la separació en origen de la fracció orgànica dels residus. La iniciativa consisteix en regalar poals de deu litres de capacitat. Qualsevol persona interessada en pot demanar un omplint, fins a dia 3 de novembre, la sol·licitud que es pot trobar en el web del Consell de Mallorca, dins l’apartat de gestió de residus.

Aquesta campanya s’adreça a totes les persones residents a qualsevol municipi de Mallorca, amb la limitació d’un poal per unitat familiar. Així mateix, totes les persones que sol·licitin un poal poden participar en el sorteig d’un compostador de residus.

La consellera de Medi Ambient, Sandra Espeja, ha destacat que «el fet de regalar aquests poals facilita el foment de l’ús dels residus orgànics per fer compost a casa o per entregar-lo als serveis de recollida dels municipis que ja recullen la matèria orgànica de manera separada».

Aquesta iniciativa es du a terme en el marc de la Setmana Europea de Prevenció de Residus (EWWR), que té com a objectius donar a conèixer estratègies de reducció de residus, fomentar accions sostenibles per reduir, fer canviar el comportament quotidià de les persones i fer públiques les tasques duites a terme pels diversos actors mitjançant exemples concrets de reducció de residus.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.