Divendres, setembre 29, 2023
AlgaidaCultura

Joan Valent guanya el Premi Gaudí a Millor Música Original

Joan-ValentAhir a la nit es varen celebrar a Barcelona els Premis Gaudí, els premis que atorga l’Acadèmia catalana de Cinema, presentada per Rossy de Palma. Una de les pel·lícules que comptaven amb més nominacions (12) era El Rey de la habana del també director mallorquí Agustí Villaronga.

Entre els que s’endugué volem destacar el de millor música original, creada pel músic algaidí Joan Valent. És la recompensa de la feina ben feta donat que, tot i també estar nominat als premis Goya per Las brujas de Zugarramurdi d’Álex de la Iglesia a l’edició del 2014.

Enhorabona Joan pel teu premi Gaudí.

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: