El Consorci de Transports demana a la ciutadania com ha de ser el transport interurbà

Bus_TIB_aparcatEl Consorci de Transports de Mallorca (CTM) va engegar el passar desembre una campanya a internet perquè els ciutadans, siguin o no usuaris del transport públic, opinin sobre com ha de ser el servei d’autobús interurbà, amb vista a la futura redacció del reglament de transport per carretera i que respon al desenvolupament de la Llei 4/2004, de 20 de juny, de transports terrestres i mobilitat sostenible de les Illes Balears.

Segons ha informat en un comunicat sobre aquest procés participatiu l’ens públic dependent de la Conselleria de Territori, Energia i Mobilitat, lobjectiu és millorar el servei i involucrar els usuaris en la concreció d’aquest reglament, perquè atengui les seves necessitats i reculli els seus suggeriments. El Consorci de Transports de Mallorca vol que el transport amb autobús per carretera compleixi adequadament la seva funció de servei públic. Atès que aquestes normes tractaran aspectes tan importants com ara, per exemple, el transport d’equipatges, bicicletes o animals de companyia dins el bus, el CTM considera que és del tot necessari comptar amb l’opinió dels usuaris del transport públic.

Per això en una primera fase del procés participatiu es feren, entre els dies 24 i 26 del mes de novembre passat, 800 enquestes presencials a l’estació Intermodal. I en aquesta segona fase, i per multiplicar l’abast de la consulta i obtenir un espectre d’opinió més ampli, s’ha engegat una campanya en línia per convidar els ciutadans a donar la seva opinió sobre el futur funcionament del servei.

Al llarg de febrer de 2016 es realitzaran diversos tallers per tractar el contingut de les Normes. Les persones interessades en participar-hi ho poden manifestar a través del qüestionari on-line. Durant el desenvolupament dels tallers es podrà comptar amb la informació obtinguda mitjançant les enquestes.

Els ciutadans interessats poden accedir al qüestionari en línia al portal de TIB.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d bloggers like this: