Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaEsportsPina

Victòria dels equips juvenil i femení del CE Algaida

resultatsesportius810012016La primera jornada completa dels equips algaidins a les lligues no ha estat del tot positiva, si bé cal destacar les victòries de l’equip juvenil davant el SP Ciutat de Palma B, la qual cosa li permet conservar la cinquena posició.

Pel que fa a l’equip femení, la victòria per 3 gols a 1 davant l’Atlètic Jesús també se situen en una bona cinquena posició.

Pel que fa els empats destaquen de 4 gols fets dins el camp del Santanyí pels nostres alevins i l’empat a zero en un partit disputat a casa contra el Pollença i Port per l’equip de Segona Regional.  D’aquest darrer partir cal destacar les cinc targes grogues mostrades als nostres jugadors: una per agafar un adversari, tres per falta temerària i una per discutir una decisió arbitral. Un altre element a destacar és que Francesc López ha hagut de retirar-se del camp fruit d’un cop que ha patit en en genoll dret.

També es destacable el cinc gols fet per l’equip cadet que no han bastat per superar els vuit gols que ens ha marcat el Petra. Entre els nostre golejadors cal destacar els quatre gols fets per Tomeu Pou Tomas, i l’altre l’ha fet David Mas Juárez. D’aquest partit cal destacar l’expulsió en el minut 78 de Ricardo Acedo. Cal dir que l’equip presenta una certa millora respecte de l’anterior trimestre si bé continuen  a la classificació.

Respecte dels infantils també han perdut el seu partit davant el líder de la classificació RTV Penya Arraval per un bon 2 gols a tres. Els nostre jugadors s’han treballat el partit, amb gols de Joan Cerdà i Álvaro Acedo. Els infantils mantenen la quarta posició en la classificació.

També volem destacar els dos gols fets per Arturo Palou Sánchez en el seu partit de Prebenjamins davant l’Artà. Després d’aquesta derrota l’equip de prebenjamins es troba en la vuitena posició.

La resta d’equips del CE Algaida han perdut i no han aconseguit marcar cap gol.

Pel que fa a l’equip de Primera Regional del Pina CF destaquen les dues targetes grogues que han vist els jugadors del Pina: Matías Allo y Alexandro Ogazón. Malauradament el Pina CF continua coer a la classificació.

Enhorabona als qui han guanyat i empatat i ànims als que aquesta setmana la fortuna no els ha somrigut.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: