Dilluns, desembre 4, 2023
Algaida

Algaida dedica el Calendari del 2020 al patrimoni del municipi.

El calendari de 2020 de l’Ajuntament d’Algaida està dedicat al Patrimoni d’Algaida, Pina i Randa. Aquest any sis persones vinculades amb el món de les arts plàstiques, participen en el calendari amb dibuixos que han realitzat expressament per a il·lustrar els mesos de l’any.

La regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Algaida, Margalida Garcias, explica que “aquest calendari té com a objectiu utilitzar l’art per visualitzar el nostre patrimoni a partir de la visió personal dels artistes”. 

Els artistes han participat amb exposicions i en l’organització en les quatre edicions  de  l’Algaid’Art del municipi.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es img_5083-1.jpg
Margalida Garcias, Guillem Gelabert, Francesc Ramis, Vicenç Mateu, Jaume Falconer, Nuria Sastre i Margalida Capellà. Foto: Ajuntament d’Algaida.

Aquesta iniciativa va sorgir del Consell de Cultura que va decidir crear un fil conductor per al 2020 sota el lema  El patrimoni d’Algaida, Pina i Randa: passat, present,i… futur? i en el qual, seguint la manera de funcionar del recordat Any Llull que comptà amb la participació de totes les entitats i associacions del poble, es duran a terme un conjunt d’activitats amb el patrimoni del nostre municipi serà el protagonista.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: