Dissabte, setembre 30, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica futbolística del segon cap de setmana de maig.

Notícia actualitzada a 15/05/2017, 15:55

Aquest cap de setmana els resultats futbolístics no han afavortit gaire els equips del nostre poble. Així destaquen les victòries dels infantils per 3 gols a 4 dins el camp del Gènova. Els algaidins s’avançaren en el marcador però poc després els de Palma empataren. Això feu reviscolar i es marcaren tres gols més. La victòria fou possible gràcies als gols de Miquel Llompart, Roberto Moyá i Marc Rando.

Partit molt disputat Benjamins de Primer Any dins el camp del Porto Cristo. Iniciaren el partit amb un gol de l’equip local, però tres bones jugades varen permetre posar-se amb un 1 a 3 en el marcador a favor d’Algaida. Després d’una certa relaxació, els del Port empataren el marcador a 3 fins que en una altra jugada s’aconseguí el  3-4 definitiu. Els gols els feren Arturo Palou i Vlad-Daniel Rusti.

El Llevant, l’equip que s’havia d’enfrontar al Benjamí A de l’Algaida s’ha retirat abans d’acabar la lligai per no desvirtuar més la competició, la normativa federativa atorga els 3 punts als equips que en teoria s’havien d’enfrontar, per això tot i no jugar els algaidins si que han puntuat.

Els grans tant de l’algaida com del Pina han empatat en cadascun dels seus respectius partits. El Pina CF va empatar dins el camp d’es Figueral a 2 gols fets per Tomeu Mut contra el lider de la categoria, el Baleares Sin Fronteras. L’Algaida va empatar dins el camp del Sóller B a 1 gol fet per José Miguel Ortega qui va posar l’equip algaidí per davant fins que poc després s’empatà.

Pel que fa a les derrotes, hem de lamentar la de l’equip aleví A davant el Cala d’Or en l’únic partit d’aquesta jornada que es jugava a Algaida. Els alevins començaren molt malament i de fet en els primers 14 minuts ja havien encaixat tres gols, un dels quals en pròpia porta. No obstant això, reprengueren l’acció atacant i Álvaro Palou va marcar en 10 minuts 2 gols però que no bastaren per empatar.

Volem destacar que aquest és el darrer partit que juguen i que després de perdre davant el Cala d’Or, ja no és possible que quedin primers de la classificació, donat que la setmana que ve descansa i la darrera jornada no jugaran perquè l’equip amb qui els toca, el Llevant, es va retirar. Aquest subcampionat aconseguit per l’Aleví A de l’Algaida els permet disputar les finals pel Campionat de Mallorca, a més, al tenir assegurat matemàticament el coeficient com a millor segon classificat de la categoria implica que han ascendit a Primera!! Des d’es saig ens sumam a l’enhorabona a tot els integrants del equip, a més dels familiars i aficionats que els han seguit durant tota la temporada. Ara toca gaudir de la fase final d’un Campionat.

La resta de resultats en la següent taula:

resultatsesportius0517_2

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: