Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaPinaRandaTreball

L’atur baixa un 6,59 % durant el mes d’abril a Algaida

Segons les dades publicades pel SEPE en el mes d’abril el nombre d’aturats ha baixat en 12 persones, en el còmput 13 homes vares trobar feina i 1 dona la va perdre. El nombre total d’aturats és de 170 , dels quals 78 són homes i 92 dones.

Les persones majors de 45 anys amb 87 aturats són el grup d’edat més afectat per l’atur, seguit dels que es troben entre 25 i 44 anys amb 69 aturats, el grup menys nombrós són els menors de 25 anys amb 14 aturats.

Per sectors veiem que en el sector serveis és on hi ha un major nombre d’aturats al municipi amb 134 persones, seguit de la construcció amb 20 aturats, les persones sense ocupació anterior amb 9 aturats, la indústria amb 6 aturats i per últim l’agricultura amb 1 aturat.

taula_atur_abril18

Pel que fa ala l’afiliació a la Seguretat Social, el nombre d’afiliats a Algaida apuja als 1249, un 0.81 % d’increment respecte del mes anterior. Respecte al mateix mes de l’any anterior, hi ha 82 persones més afiliades.

taula_ss_abril18

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: