Dimarts, octubre 3, 2023
AlgaidaCulturaEducacióPinaRanda

Concert de l’EMMA i s’Arrual Jazz Mort

El passat divendres a les 21 hores es va dur a terme a la placeta de l’església el concert de final de Curs de l’Escola Municipal de Música d’Algaida, en aquesta ocasió amb s’Arrual Jazz Mort. Tant els membres de s’Arrual com els assistents quedaren ben satisfets de l’experiència. El concert fou ben agradable i el temps acompanya.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Les cançons que interpretaren foren Clocks de ColdPlay, I don’y miss a thing, La Lluna, Minnie de Moocher, Ton pare no té nas, Es metro de Pina, Let’s Call (en la versió de s’Arrual) i Qualsevol nit pot sortir el sol. En algunes d’aquestes cançons els joves músics acompanyaren s’Arrual tocant un Kazzo.

Es Saig hi fou present i ha enregistrat el concert en set parts que avui us mostram. i agraïm a Gonçal Prohens la cessió de les fotografies del concert. Enhorabona a tots els músics i cantadors.

Redacció noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: