Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEsportsGent Gran

Cap de setmana de finals de cursos

Aquest cap de setmana alguna de les entitats del poble han duit a terme els seus sopars i activitats de final de curs.

Començant amb el concert de l’Escola Municipal de Música d’Algaida i s’Arrual Jazz mort que publicarem aquest setmana el passat divendres, passant pel sopar de fi de curs del futbol com del la gent gran.

El dissabte entorn a 250 persones assitiren al sopar de final de temporada del CE Algaida. Tots els jugadors varen rebre una tovallola amb l’escut del Club com a record de temporada. Durant l’acte es varen projectar algunes de les millor imatges de la temporada.

Aquest noticiari vol agrair la convidada al sopar. Esperam poder seguir oferint bones notícies dels nostres jugadors.

El final de curs de la Gent Gran

Ahir de capvespre també va tenir llooc el final de curs de l’Associació de Persones Majors d’Algaida, Pina i Randa. Hi assistiren la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet i la regidora de Serveis Socials, Cooperació i Gent Gran, Catalina Fullana i altres representants dels altres partits del consistori.

La gent gran del terme municipal va desmostrar una any més que està en forma i que és una associació molt activa i dinàmica. Van dur a terme demostracions de ball en línia, gimàstica, etc… La festa se celebrà al pavelló Andreu Trobat.

Us deixam amb algunes imatges

Enhorabona a tots i fins l’any que ve

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: