Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaAny LlullCulturaPinaRanda

El programa Rodamón sobre l’Any Llull a Canal 4

Per si us vareu perdre el programa d’ahir a la nit a Canal 4 sobre la figura de Ramon Llull. En el programa han entrevistat per aquest ordre: la batlessa Maria Antònia Mulet, el bibliotecari Tomeu Sales, la guanyadora del disseny de l’Any Lull Pilar Salas, l’historiador Pere Fullana, Toni Cerdà de la confraria Ramon Llull de Randa, la comissària de l’Any Llull Maribel Ripoll, la regidora de Cultura Margalida Garcias, les membres de l’Associació d’Artesans d’Algaida, Pina i Randa, Jerònia Pou i Catalina Vanrell, Miquel Serra per la revista es Saig, i Biel Sales de Titoieta Ràdio, enguany la ràdio de les bèsties.

L’adjuntam aquí perquè qui no el va poder veure en directe el pugui veure ara.

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: