25 abril, 2024
Pinapolítica

Audiència pública a Pina amb l’equip de govern

audienciapina
Foto: Ajuntament d’Algaida

El passat dilluns va tenir lloc l’Audiència pública de l’equip de govern de l’Ajuntament amb els de Pina, a la qual hi assistiren mitja dotzena de persones.

Pel que fa a les accions realitzades aquest primer any, Lliteras informà que s’ha obert un nou portal al parc infantil i s’han fet millores al cementiri. Entre les accions que es faran aquest any hi ha la de l’embelliment d’un tram de l’entrada.

Els piners aprofitaren l’audiència pública anual per demanar que s’habiliti una línia de transport públic entre el nucli urbà i Algaida. El batle de Pina, Jaume Lliteras, explicà que la batlessa d’Algaida i ell mateix ja es reuniren amb el gerent del Consorci de Transports de Mallorca (CTM): “Tenen el tema damunt la taula i estudiaran quina és la millor manera perquè els veïnats de Pina puguin anar fins a Algaida, ja que actualment no hi ha cap mitjà de transport públic entre els dos nuclis. Es planteja l’opció que passi un autobús petit, un servei de taxi… ho miraran”, informà Lliteras.

El batle de Pina afegí que “nosaltres els hi exposarem la necessitat d’aquest servei perquè hi ha moltes gestions que els veïnats de Pina han d’anar a fer a Algaida com, per exemple, tractar amb els bancs ja que la única sucursal del nucli tancà fa uns anys o altres necessitats que sorgeixen en el dia a dia per les quals necessitem anar a Algaida”.

Els veïnats de Pina aprofitaren aquesta reunió informativa amb el seu batle i la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet, per a demanar també que el bus de línia passi per l’Hospital Son Llàtzer i un pas per a vianants davant la farmàcia de Pina.

Aquesta reunió es tanquen les audiències públiques que l’Ajuntament ha duit a terme enguany amb els veïns del nostre municipi , dues audiències a Algaida i una a Randa.

Redacció noticiari Es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint