Dissabte, setembre 30, 2023
Algaida

Una quinzena de randins assistiren a l’Audiència pública

audienciarandaEntorn a una quinzena de randins assistiren divendres passat a l’Audiència pública que l’equip de govern va mantenir amb els habitants de Randa.

Segons anunciaren la batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet i el batle de Randa, Biel Vidal, Randa celebrarà aquest estiu la seva primera fira, una mostra que enguany serà temàtica aprofitant la figura de Ramon Llull i la celebració del 700 aniversari de la seva mort, en una iniciativa més emmarcada en els actes de l’Any Llull a Randa, Pina i Algaida.

L’equip de govern destacà entre les accions comeses en favor d’aquest nucli urbà del Puig de Cura, l’empedrat del carrer del Puig o la millora de la zona d’accés a la Unitat Bàsica de Salut on es llevaren barreres arquitectòniques. També anunciaren les millores a l’aparcament de Son Romeguera que es realitzaran aquest mes de juny, com també feren en l’audiència pública feta a Algaida.

Els veïnats assistents, aprofitaren per a realitzar un seguit de demandes com foren  la instal·lació de bandes reductores de velocitat als accessos a Randa i el canvi d’ubicació del senyal de càrrega i descàrrega per a facilitar el passeig dels vianants.

El torn de Pina serà el proper dia 9 de juny a les 20 hores a Can Lluís on intervendran la batlessa i el batle de Pina Jaume Lliteres

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: