Divendres, desembre 1, 2023
Algaida

I Trobada de Corals i Teatre a Algaida

Ahir horabaixa va tenir lloc la Trobada de Coral i Teatre celebrades a l’auditori del Casal Pere Capellà que va quedar petit per acollir la gran assistència de públic.

Actuaren el Grup de Teatre Can Clar i la coral de la Tercera Edat de Can Clar de Llucmajor i l’Orfeó Castellitx, en un acte organitzat per l’Ajuntament d’Algaida. A banda de les interpretacions i actuacions per separat, al final de l’acte les dues agrupacions cantaren conjuntament L’Amo de son Carabassa i La Balanguera.

La regidora de Serveis Socials, Cooperació i Gent Gran, Catalina Fullana, va explicar que aquesta primera trobada “ha estat tot un èxit i una experiència molt positiva que ens anima a continuar i repetir-la en el futur. Continuarem amb aquestes iniciatives per ajudar a la gent gran del nostre municipi a estar més activa i a l’hora contribuir a la seva participació”.

Us deixam amb algunes imatges de la trobada

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: