Crònica futbolística del cap de setmana

resultatsesportius_05062016Aquest cap de setmana que ha començat amb la victòria de Tinita Pocoví en el camionat europeu de Trot, han finalitzat les temporades dels grans en el futbol. El Pina CF ha perdut davant el segon classificat de la categoria, el Xilvar, per 6 gols a 1, fet per Joan Llompart.

El club piner acaba la competició de Primera Regional amb 38 punts, 6 partits guanyats, 6 empats i 22 perduts, col·locant-se en la darrera posició de la classificació general. Per aquest motiu i tal com informàrem la setmana passada, el Pina CF perd la categoria.

Els grans dels CE Algaida a segona regional han empatat a 3 gols davant els Baleares sin fronteras. Els golejadors algadins han estat Cristian Segovia, José Salinas i Jaume Ferretjans. El partit ha estat dur a tenor de les nombroses targetes grogues que han rebuts els jugadors dels dos equips, especialment de l’equip visitant. Tant és així que dues targetes grogues de l’equip amateur han estat per protestar decisions arbitrals.

El club algaidí acaba la competició de Segona Regional amb 57 punts, 17 partits guanyats, 6 empats i 15 perduts, col·lcant-se en la posició 11 de la classificació general.

Redacció Noticiari es Saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.