L’algaidina Tinita Pocoví, medalla d’or al Campionat Europeu d’Aprenents de Trot

tinita-pares-europeu

Foto: infotrotbalears.es

L’algaidina Sebastiana “Tinita” Pocoví, de 22 anys d’edat, es va proclamar ahir dissabte campiona d’Europa d’aprenents del trot a l’hipòdrom belga de Mons i Tongeren.

Després d’haver acabat tercera a la jornada inaugural, amb una segona i una sisena plaça, aconseguint 15 i 8 punts respectivament, ahir havia de defensar cavalls que a priori resultaven més irregulars.

A la primera de les proves de Tongeren, Pocoví acabà setena a regnes de Cecilia Villetot, sumant 7 punts a la seva marca personal. El distanciament de cinc dels participants, entre ells el noruec i la belga, que l’avantatjaven a la taula classificatòria, va ajudar la mallorquina a escalar posicions. Però el toc de gràcia va venir a la prova de clausura, a la qual Tinita Pocoví a regnes del cavall bill Forgetiere va demostrar tot el que sabia i aconseguí guanyar la medalla d’or en aquesta competició. Era la quarta vegada que en la petita dels Pocoví hi participa

Amb aquest triomf en un torneig europeu el trot mallorquí suma ja sis campions en les tres diferents categories que regula la Unió Europea del Trot (UET), seguint els passos de Pere Puigserver, Tomeu Llobet, Joan Toni Riera, Francesc Bennásar i Miquel Vich.

Des d’es Saig felicitam a la campiona i li desitjam molts d’èxits.

Redacció Noticiari es Saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.