Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaCulturaPinapolíticaRandaSolidaritatTreball

Tota la corporació municipal dona suport a la vaga del dia de la dona

cartellaturadadones8m2017-recTotes les regidores i els regidors de l’Ajuntament d’Algaida contribuiran amb amb el Dia de la dona treballadora i la vaga feminista. El ple ordinari convocat inicialment per dijous dia 8 de març -el primer dijous de mes com és habitual- s’ajorna al dilluns dia 12 de març a les 21 hores, pel suport que donen els tres partits polítics amb representació municipal (PSIB, MÉS I PP) a la vaga general feminista convocada per dia 8 de març Dia Internacional de la Dona.
La batlessa d’Algaida i els regidors i regidores de PSIB i MÉS donaran part del seu sou a les entitats que treballen amb dones que han estat víctimes de violència masclista.
Pel que fa a la batlessa, Maria Antònia Mulet, es descomptarà un dia de sou pel seu suport a la de vaga, mentre que la resta de regidors (5 socialistes i 3 dels ecosobiranistes) donaran part del que perceben en concepte de dietes per assistència al ple de la Corporació municipal. Per la seva banda, els regidors del PP donaran la totalitat de l’assignació per a l’assistència al plenari, ja que “són tan baixes que pareix ridícul només donar una part.
Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: