El primer dissabte d’estiu

Ahir dissabte era un dia de moltes activitats programades en el nostre municipi.Fira Artesania Cura 2

Des de les 10 del matí, l’Associació d’Artesans d’Algaida, Pina i Randa organitzaren una Fira, la qual juntament amb el Restaurant de Cura pretenia dinamitzar el Santuari un dissabte d’estiu, que incloïa pels amants de les visites guiades, una petita excursió per conèixer els secrets del Puig. Els companys de Titoieta Ràdio també feren un programa especial des del primer pati del Santuari i entrevistaren tots els firaires, entorn a 17.

Sembla que l’horabaixa foren més els algaidins i forans que s’animaren a pujar a Cura i atendre aquesta bona inciativa impulsada pels creadors del municipi. Tenien mèrit ja que ahir dissabte 27 de juny a Algaida hi havia diferents actes: la comunió comunitària de fins a vuit infants a la parròquia, unes noces que es dugueren a terme a l’Ermita de Castellitx, i el tercer concert del mes de la Música al Casal Pere Capellà a càrrec de Diàlegs Grup.

Ahir per tant era una dia amb molta oferta cultural i lúdica, quan hi ha caps de setmana en què no hi ha cap mena d’activitat. Si un estava convidat a anar per tot era difícil atendre tots els actes.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d bloggers like this: