Avui 15 d’agost, alerta taronja per fortes pluges

Avui 15 d’agost, dia de la Mare de Déu d’Agost, l’Agència Estatal de Meteorologia ha activat l’alerta taronja a les Illes Balears per fortes pluges i tempestes que poden arribar a precipitar fins a 40 litres per m2 durant una hora. Aquest avís taronja està activat des de les 4 de la matinada fins a les 22 hores del dissabte.


Unes pluges abundants que poden venir aompanyades de tempestes, especialment a partir del migdia i cap a l’horabaixa i amb vent de tramuntana fluix, si bé en algunes zones poden arribar a als 40 km per hora. Les temperatures cauran notablement amb màximes de 26º i mínimes de 18º. La Direcció general d’Emergències i Interior ha tramès una sèrie de recomanacions per estar segur durant les tempestes. I des d’aquest noticiari us demanam que seguiu les recomanacions i prudència sobretot a la carretera.

Sembla però que diumenge començaran a obrir-se clarianes i que ja la setmana que vé tornarà el bon temps i l’estabilitat atmosfèrica propi del mes d’agost.

Les pluges d’agost no són bones ni per les oliveres ni per les vinyes. No obstant això, n’hi ha que esperen aquestes pluges perquè la tradició popular diu que si plou pel dia de l’Ascensió, senyal que enguany hi haurà esclata-sangs i altres bolets. Ja se sap, mai plou a gust de tothom.

Redacció Noticiari es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.