Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaPinaRandaTreball

Baixa l’atur a Algaida en 13 persones durant el mes d’agost

L’atur abaixa al mes d’agost de 2016 a Algaida un 6,5 % respecte del mes de juliol on havia tengut un considerable augment. La xifra d’aturats d’Algaida, Pina i Randa inscrits al SOIB apuja fins als 186, això vol dir que 13 persones han deixat de figura com a persones aturades durant l’agost (6 homes i 7 dones).

taulaatur_agost17

Si ens fixem amb les dades interannuals, l’atur s’ha reduït a Algaida en un 20,51 % respecte a l’agost de 2016, això són 48 persones sense feina menys que fa un any, quan la xifra d’aturats d’Algaida, Pina i Randa era de 234 persones.

infoss_agost17

Pel que als afiliats a la seguretat social a Algaida abaixa un 0.09 % durant el mes d’agost, destacant-ne la xifra de 135 afiliats més que fa un any i l’augment al règim general.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: