Dimecres, novembre 29, 2023
Algaida

Ha començat la campanya de primavera Petit comerç: proximitat i amistat

Com és habitual cada any després de Setmana Santa, arriba la campanya de Primavera per als comerços del municipi que organitza l’Ajuntament d’Algaida amb la col·laboració de l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa. El lema elegit és Petit comerç: proximitat i amistat.

La regidora de Promoció Econòmica, Margalida Fullana, explicà dissabte passat a Titoieta Ràdio, que l’objectiu d’aquesta campanya és “fomentar les compres en els comerços locals i de proximitat del municipi”, i va remarcar la necessitat de continuar duent a terme aquestes campanyes, seguint el calendari d’estacions de l’any, per promoure el comerç de proximitat. Fullana va remarcar el concepte d’amistat, ja que per a molts dels clients dels comerços de proximitat s’estableixen relacions més personals.

Per aquesta edició 2023, s’han preparat unes bosses que es donaran a les persones que facin una compra superior a 10 euros a les empreses adherides a la campanya. Aquestes bosses tendran un número que servirà per participar en el sorteig d’un cap de setmana amb una nit en un dels hotels del municipi.

La campanya va començar el passat dia 14 d’abril i conclourà el 21 de maig. El sorteig tendrà lloc al mes de juny 2023.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: