Divendres, desembre 8, 2023
AlgaidaConsell de Mallorcapolítica

El Ple del Consell de Mallorca aprovà una moció instant a accelerar la millora de la carretera Algaida-Llucmajor.

A proposta d’El PI, el ple del Consell de Mallorca va aprovar una moció per unanimitat en la qual s’insta el Departament de Carreteres que prioritzi i agilitzi la licitació per a les millores promeses a la carretera Ma-5010 entre Algaida i Llucmajor.

La portaveu de la formació regionalista al Consell, Xisca Mora, va explicar que el manteniment i millora de les infraestructures viàries és un tema “capital” per garantir la seguretat. “Adequar aquestes infraestructures a les noves necessitats no és un tema menys important, dotar de vorals, ampliar l’amplada, entre d’altres són actuacions que es fan necessàries quan tenim carreteres perilloses”, va afirmar. Segons Mora, d’Algaida cap a Llucmajor cada matí van més de 300 nins i nines a l’institut, a més de la mobilitat laboral entre pobles o de malalts que han d’anar al PAC i tots aquests utilitzen aquesta carretera que necessita mà de metge urgent”

Aquesta és uan reivindicació que ha aconseguit el consens de tots els partits amb representació a l’Ajuntament d’Algaida, però que està pendent des de l’any 2019, quan es va presentar un primer projecte al final de la legislatura 2015-2019. Tot i els intents dels diferents partits polítics, s’ha acabat la legislatura 2019-2023 sense que aquesta obra ni tan sols s’hagi pogut iniciar.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d