Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaRanda

Canvis en la restauració a Randa amb l’arribada de grans empreses d’hosteleria (notícia actualitzada).

Randa

Actualitzada: Diumenge 9/4/23 12:36

Segons informa el nou digital totpla.cat, les propietats de l’hotel restaurant es Recó, el restaurant es Celler i la possessió de Son Gener de Randa han canviat de mans. Es Celler de Randa i Son Gener han estat adquirides pel Grupo Cappuccino, empresa especialitzada en restaurants i cafeteries d’alta qualitat amb cafeteries a les ciutats de Palma, Eivissa, Madrid, València i Marbella. A la seva llista d’hotels destacats també hi ha un hotel de luxe al centre de Palma.

Ara bé, segons hem pogut saber, la propietat del Celler de Randa nega que això sigui del tot correcte. Aquest grup empresarial ha comprat la casa, però no el negoci.

De moment, el restaurant es Celler continua obert amb el seu servei de cuina tradicional mallorquina. L’històric restaurant està ubicat en una edificació que data del 1739. Just a l’enfront, travessant el carrer de l’Església, hi ha un dels accessos a la possessió de Son Gener en un portell que condueix per un camí de terra fins a les cases de la finca. Pel que fa a Son Gener, en el catàleg de patrimoni de l’Ajuntament d’Algaida del 2020, els tècnics recomanaren “la protecció integral de tota la finca pel seu altíssim valor paisatgístics i la notable integració dels elements arquitectònics que formen la casa”.

Pel que fa a l’hotel restaurant es Recó, ubicat en una casa típica construïda a finals del segle XVIII a la sortida cap al santuari de Cura, ha estat adquirit pel LJ Group de Lorenzo Fluxa. Segons totpla.cat, la intenció dels nous propietaris és obrir un ecohotel de luxe en la línia de l’hotel LJs Ratxó que la mateixa empresa té a Puigpunyent. S’han comunicat a l’Ajuntament d’Algaida les intencions dels nous propietaris d’es Recó de Randa, amb l’objectiu de restaurar i millorar l’equipament. De fet, el nou immoble ha col·locat a la façana del carrer de l’Església un rètol “pròximament obertura”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: