Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaInfraestructuresPressuposts

Conclouen dos dels projectes dels pressuposts participatius

Segons ha informat avui l’Ajuntament d’Algaida en el seu web, aquests dies estan concloent les obres de millora del menjador del col·legi Pare Bartomeu Pou i també s’ha sembrat arbrat de bellnou a la zona de jocs infantils d’es Porrassar i al passeig de la carretera de Palma.

El projecte d’adobar la teulada del menjador de l’escola va ser el més votat pels participants en l’elaboració dels pressuposts i té un cost de 10.000 euros. Aquests dies estan concloent les tasques de millora de la coberta.

La batlessa d’Algaida Maria Antònia Mulet ha destacat que “gràcies als pressupost participatius podem anar fent aquestes millores que la gent va votar i, de fet, en el cas de la teulada de l’escola, va ser la més votada. Aquests han estat els primers projectes però ja esteim fent feina amb la resta que es realitzaran els propers mesos”.

Per altre costat, també s’ha millorat l’arbrat de la zona del parc del passeig de l’antiga carretera de Manacor i del parc infantil d’es Porrassar, una millora que ha tengut un cost de 2.000 euros.

L’Ajuntament té previst augmentar l’espai d’ombra a l’escoleta infantil, s’instal·larà sol aïllant a l’escoleta municipal o l’embelliment de l’entrada de Pina entre altres projectes que, sumats, fan un total d’inverssió de 108.212 euros.

Redacció noticiari es saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: