Dimecres, setembre 27, 2023
AlgaidaEsportsPina

Els grans empaten i només guanyen els infantils

Cap setmana amb poc futbol, ja que molts dels equips del CE Algaida han descansat aquest cap de setmana. Així el Pina ha aconseguit un important empat a 1 gols davant el CD Consell, però que no l’impedeix deixar el darrer lloc de la classificació. Pel que fa als grans del CE Algaida, també varen empatar a 2 gols dins el camp del Porto Cristo, després que la mala sort fes que els nostres rebessin un gol en pròpia porta.

Pel que fa a la resta de partits, només el infantils han tengut una victòria per 3 gols a 1 davant el Santa Catalina. La resta d’equips han perdut els seus partits i malauradament han encaixat molts gols en contra.

resultatsesportius1214022016

Pel que fa als trotadors que tenim per la nostra vila, aquest cap de setmana començava el Campionat en dues categories. La copa Balear de Muntanya va comptar amb la victòria del trotador algaidí Biel Gomila, qui es imposar a la primera cursa de la temporada amb un registre de 1:42:13, destacant-se en més de 40 segons al segon parcipant. El segon Trotador en arribar, fou en Jose Terronés, que va acabar amb un temps de 2:06:52 i fent el 61 de la General i 23 de M40. Seguidament, la tercera plaça dels Trotadors fou per en Tomeu Garí, amb un temps de 2:08:48 i el 78e de la General.

Pel que fa a la BTT, ahir diumenge es disputava la primera cursa de la Lliga Resisteam, amb la carrera 4H Resistencia Puig de Sant Martí, a Alcudia. Pel que fa als 2 equips de Trotadors participants, Miquel Pou i  Javi Pascual de l’equip A de la secció BTT d’Algaida   acabaren a la posició 23 de la general. Joan Sastre i Bernat Capellà de l’equip B  arribaren a la posició 64. Cal destacar que malgrat els accidents greus produïts per la ploguda feta poc abans de començar.

Enhorabona a tots els participants, i ànims als jovenets del futbol per les properes jornades.

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: