Aquest dissabte 1 de maig comença la campanya de primavera que conjuga comerç local, treball en xarxa i medi ambient

L’Ajuntament d’Algaida i l’Associació de Comerç i Empresa d’Algaida, Pina i Randa llancen la “Campanya de Primavera 2021”, que en aquesta edició conjuga la promoció del comerç local, el treball en xarxa i el medi ambient.

En el marc de la campanya, a banda del sorteig de 20 vals de compra per valor de 50 € cada un, els clients podran obtenir una bossa artesana de tela reutilitzable cosida totalment a mà per part del grup de cosidores de Pina i també del de costura de l’Associació de Gent Gran d’Algaida, Pina i Randa.

La regidora de Desenvolupament Local i Econòmic, Margalida Fullana, explica que “la iniciativa pretén fer més atractives les compres al municipi i afavorir la relació entre el comerciant i el client amb el regal d’una bossa reutilitzable. També es pretén remarcar algunes de les funcions del comerç de proximitat: tenir cura del medi ambient i de l’entorn més proper al poble”.

La campanya comença el vinent dia 1 de maig i acaba el 31 del mateix mes. Per a participar-hi els clients han d’emplenar una targeta que s’ha repartit amb l’agenda Primavera. En anar a comprar a qualsevol negoci o empresa del municipi (4 negocis diferents) els hi han de posar un segell o firmar a cada una de les caselles. En tenir la targeta completa es pot anar a recollir la bossa a l’Ajuntament d’Algaida els dimarts, dimecres i dijous de 9.00 a 13.00 h. Hi ha un límit de producció de bosses de 250 que es lliuraran per ordre de participació.

Totes les targetes entregades amb els 4 segells de diferents negocis, participen en un sorteig de 20 vals de compra per valor de 50,00 € cada un. Es podran bescanviar a qualsevol negoci del municipi. Important: totes les  targetes participen del sorteig, encara que no hagin pogut obtenir bossa de tela per acabament del producte.

Redacció essaig.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.