19 abril, 2024
CulturaFestesRanda

Programa de Festes de Randa 2015

logofestesrandaL’Ajuntament d’Algaida ens ha fet arribar el programa de festes d’estiu de Randa 2015, en el qual com ja va passar en el programa de Pina, la salutació correspon al batle de Randa, Biel Vidal Les festes comencen aquest divendres 21 d’agost a partir de les 19 hores amb la repicada de campanes i la pintada de cartells.

Molts dels actes estan organitzats per l’Associació de Joves d’Algaida amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algaida.

Entre els actes programats aquest dissabte, a més del concert DeparRanda amb l’actuació dels grups: IPOP’S, ISLANDERS i SES BUBOTES a partir de les 23:30 hores a l’hort de Son Romaguera, i de la revetla dissabte 29 d’agost amb grup “Trio Versus” i Randa de Gramola, hi ha un conjunt d’activitats relacionades amb l’aretsania, i el menjar i beure (sopar a la fresca, concurs de plats dolços, tast d’herbes dolces, etc).

La portada del programa és una imatge cedida per Dolors Martí qui exposarà a ca ses monges des del dijous 27 d’agost, juntament amb el mercadet artesà que l’organitza l’Associació d’Artesans d’Algaida, Pina i Randa.

Unes festes ben sucoses a les que des del Noticiari Es saig desitjam a tots els randins i randines, a més dels algaidins/es i piner/es que hi assitiran unes bones festes d’estiu.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint