Noves fotografies al web del l’AFA

Segell_AFADes de 1992, l’Agrupació Fotogràfica d’Algaida -associació cultural dedicada a posar en  valor la fotografia i el plaer de realitzar-la- ha dut a terme una recuperació de fotografies antigues, és a dir, de la història recent del poble.
Aquesta impagable iniciativa ha servit d’estímul perquè altres pobles de les Balears també recuperassin el seu patrimoni fotogràfic. Darrerament hi ha un revival de fotos antigues que circulen per perfils de facebook, amb disputes entre els diferents perfils, mentre que a Algaida la feina pausada i tranquil·la dóna com a resultat una web que, a hores d’ara i gràcies a la col·laboració de molta gent del nostre poble, ha aconseguit publicar 9729 fotografies.  
Per aquells no ho sapigueu, en el seu web (www.afalgaida.cat), trobareu instantànies  antigues de persones importants d’Algaida, Pina i Randa, (inclosos els repressaliats durant la guerra civil), d’edificis i llocs singulars, de possessions, de programes de festes, d’inauguracions, d’actes religiosos, etc. que han reflectit la vida social i cultural del poble.
Ara, entre finals de juny i els primers dies de juliol, els membres de l’Agrupació Fotogràfica han publicat fins a 164 noves fotografies incloses dins diferents apartats com: la festa de la Pau de Castelllitx de 2015,  fotografies d’Agustí Puigserver Sastre ‘Piula’ dins la secció Algaidins, index per llinatges, algunes fotografies soltes i finalment un reportatge de Gabriel Munar ‘Riu’ al fotògraf Joan Balaguer Mulet.
Des del noticiari us convidam a què faceu una volta per la web del l’AFA i gaudiu de les fotografies.
Redacció Noticiari Es saig

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.