Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaCulturaLlengua

Enamora’t, el nou projecte musical d’OA

Ahir horabaixa a les 19 hores, el grup OA va dur a terme un assaig – concert per a familiars i amics. L’auditori del Casal Pere Capellà es va omplir d’excomponents de l’Orquestrina, familiars dels músics i les cantants, i amics de sempre. es Saig que va rebre la invitació no podia faltar a aquest esdeveniment, que fou espectacular i molt emocionant.

En paraules del seu responsable, en Biel Munar “Riu”: Enamora’t, és un nou projecte on el protagonista principal és l’amor, amb cançons per enamorar-se. I no és díficil d’enamorar-se si tenim en compte que, a més dels grans músics que conformen el grup, les cançons han estat arranjades musicalment per Miquel Brunet i adaptades al català per Tomeu Sales.

Segons ha explicat la cantant Maribel Vidal en el transcurs d’aquest “assaig amb amics”, la nova formació OA Música era la continuïtat de l’Orquestrina d’Algaida, una formació que havia acabat de fer 32 anys, del repertori de la qual, algunes cançons tenen cabuda en el nou projecte musical.

El públic assistent va gaudir d’un concert espectacular i de la bona feina de tots els músics, especialment els algaidins: Bernat Munar “Riu”, Tolo Mas, Biel Jaume “Caragol” i Vicenç Daviu.  Enhorabona a ells i  a la resta de components d’OA Música.

El projecte Enamora’t s’esperava que pugui veure el llum en els propers mesos i pugui ser presentat de manera oficial. Es pogueren escoltar cançons adaptades de na Meghan Trainor o na Whitney Houston, però també versions de cançons de Serrat i d’altres artistes catalans en la versió d’OA.

Ha canviat la formació, ha canviat la seva estètica, però no així la voluntat per continuar fer gaudir del públic de la bona música i d’oferir versions i adaptacions en català de grans èxits.

Redacció Noticiari es Saig 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d