Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaPinaRandaTreball

11 persones perden la feina durant el mes d’octubre de 2018

Segons les dades publicades pel SEPE al mes d’octubre el nombre d’aturats ha pujat en 11 persones. De les 11 persones noves en la llista de l’atur a Algaida augment en 1 homes i 10 dones. El nombre total d’aturats és de 185, dels quals 87 són homes i 98 dones.

Les persones majors de 45 anys amb 89 aturats són el grup d’edat més afectat per l’atur, seguit dels que es troben entre 25 i 44 anys amb 81 aturats, el grup menys nombrós són els menors de 25 anys amb 15 aturats.

Per sectors veiem que en el sector serveis és on major nombre d’aturats hi ha al municipi amb 143 persones, seguit de la construcció amb 22 aturats, les persones sense ocupació anterior amb 9 aturats, la indústria amb 8 aturats i per últim l’agricultura amb 3 aturats.

En canvi l’afiliació a la Seguretat social si que ha augmentat amb quatre nous treballadors, 15 més que fa un any.

Pel que fa a les dades d’atur de les Illes Balears, va disminuir durant el mes d’octubre a les Illes Balears un 2,29% respecte del mateix mes de l’any passat. D’aquesta manera, el nombre d’aturats d’aquest mes d’octubre és de 50.217 persones. Respecte al mes de setembre, l’atur ha augmentat un 23,34% aquest mes d’octubre. A Espanya, el nombre d’aturats registrat en les oficines dels Serveis Públics d’Ocupació Estatal (SEPE) va assolir els 3.254.703 després d’haver augmentat a l’octubre en 52.195 persones respecte del setembre, de manera que es manté en nivells de 2008.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: