Dimarts, setembre 26, 2023
AlgaidaResultats dels nostres equips

Antoni Amengual és el nou director esportiu de la FFIB

Foto: FFIB

L’algaidí Antoni Amengual és el nou director esportiu de la FFIB. Substitueix en el càrrec Manolo Bosch, que ha arribat a un acord amb la Federació, per jubilar-se. Bosch ha exercit durant el darrer any com a director esportiu i els 23 exercicis anteriors va ser el secretari general. La FFIB agraeix la feina de Manolo Bosch al llarg de tot aquest temps.

Antoni Amengual té llicència d’entrenador professional, nivell B d’entrenador de porters (UEFA B Goalkeeper) i aquest estiu ha finalitzat el curs federatiu d’entrenador UFEFA B com a especialista de futbol platja. Atresora una àmplia trajectòria esportiva. Com a primer entrenador ha dirigit l’Algaida de Primera Regional i ha estat segon entrenador del CD San ​​Francisco a Juvenil Divisió d’Honor, a més d’entrenador de porters a l’Atlètic Balears a Segona Divisió B. També ha estat entrenador de porters del Cardassar i CIDE.

Actualment, era l’entrenador de porters de les seleccions de les Balears. A més, és professor de l’Escola d’Entrenadors de la FFIB, on s’encarrega del Curs Federatiu d’Especialista d’Entrenament de Porters de Futbol.

Amengual coordinarà l’organització i la logística de les 16 seleccions que aviat iniciaran les primeres convocatòries d’entrenaments oficials per preparar la seva participació en les diferents fases del Campionat d’Espanya. Ahir va tenir lloc una reunió amb tots els seleccionadors i cossos tècnics en què Manolo Bosch es va poder acomiadar i es va presentar Antoni Amengual als presents. 

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: