Dijous, setembre 28, 2023
AlgaidaCulturaNadalPinaRanda

Comença el Nadal a Algaida

Ahir dissabte 19 de desembre va tenir lloc el tradicional mercadet de Nadal que des de fa uns anys organitza l’Ajuntament d’Algaida. A partir de les 17 hores, diferents artesans del nostre municipi però també d’altres varen muntar les seves paradetes farcides de menjar, vi, sobrassa, penjolls, imants, etc.

A les sis del capvespre, l’Escola Municipal de Música va dur a terme una flashmob que va servir per posar en marxa l’enllumenat públic nadalenc aquestes festes. La solista Àngela Urrea va ser la responsable d’anar guiant a la resta d’alumnes i pares que estaven voltant el cadafal i que cantaven una versió en català de la nadala Santa Claus is coming to town. El responsable que tot surtís beníssim era Sebastià Mut. Si no poguereu assistir us deixam amb el vídeo de l’actuació.

Més tard a partir de les 18:45 es va poder veure el monumental betlem que cada any fa Rafel Trobat a l’Església. Si tampoc hi poguereu anar, vos recomanam que l’aneu a veure però si no és el cas, us deixam amb una galeria d’imatges del betlem. Clicau sobre les imatges per ampliar-les.

A partir de les 21 hores el grup de música Cap-pela ens va oferir una espectucular concert a l’Església d’Algaida, amb un repetori de cançons que combinaven el sou del seu darrer disc i també algunes de les cançons de nadal dels seus dos discs nadalencs. Una de les quals és El 25 de desembre.

Quasi al final els Cap-pela cantaren amb els alumnes de l’Escola Municipal de Música d’Algaida, tant grans i petits, i cantaren juntament Happy Christmass (war is over) de John Lenon.

sibil.laTambé volem destacar la gran interpretació del Cant de la Sibil·la feta per Elisabeth Ballester Salas el dia de Matines, unes matines que també foren especials gràcies al cant que el vicari Hyppolite feu durant l’Homilia.

Aprofitam per desitjar-vos a tots unes bones festes de Nadal.

Redacció Noticiari es saig.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: