26 abril, 2024
AlgaidaEsports

Partit d’exhibició de la selecció sub-12 amb presència algaidina

Ahir dimecres va tenir lloc a Algaida un partit d’exhibició entre la selecció d’alevins de Mallorca sub-12 i l’equip infantil del CE Algaida. El partit fou especial perquè el jugador del CE Algaida Miquel Llompart Sastre havia estat seleccionat per jugar amb la selecció sub-12 i ahir s’estrenà en el seu primer partit.

collagepartitmiquel
En Miquel (de color blau) essent marcat per un jugador del CE Algaida (de color vermell)

En Miquel va fer un gran paper si tenim en compte que va conèixer els seus companys d’equip una hora abans de jugar el partit que comença a les 19.30 hores del capvespre. La selecció estava formada per jugadors d’altres equips com el RCD Mallorca, l’Sporting Ciutat de Palma, el Beat Ramon Llull, UD Poblense, la salle, S’horta, CD Binissalem, Atlètic Baleares, CE Artà Atlètic a més del representant del CE Algaida Miquel Llompart. El jugador algaidí va donar l’assistència que va permetre a la selecció fer el segon gol durant el segon quart del partit. Desitjam que aquest sigui el primer de molts altres partits.

Malgrat la derrota partida dels infantils del CE Algaida volem destacar que els nostres jugadors lluitaren i intentaren fer un bon paper i que acabaren amb el resultat de 3 gols a 4. Els golejadors algaidins foren Noah Ottonelli, Álvaro Acedo i Joan Cerdà, i hem de dir que tant ells com la resta de jugadors del CE Algaida han lluitat fins al final per aconseguir igualar el resultat.

Un partit ben entretingut i que va fer gaudir els assistents al camp municipal d’Es Porrassar, tot i el fred que feia a darrera hora d’ahir horabaixa.

Redacció noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint