Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEsportsPinaRanda

Molt bona jornada pels equips dels més joves i femení del CE Algaida (actualitzada)

Aquesta jornada d’aquest cap de setmana ha estat important pel CE Algaida gràcies a les victòries dels juvenils, infantils, alevins, els dos equips de prebenjamins i l’equip femení. Menys sort han tengut els grans del Pina CF i del CE Algaida, els cadets i els benjamins.

Començam pels petits. Victòria dels prebenjamins de primer any davant el murense per un gol fet per Miquel Pons, i també victòria de l’altre equip de prebenjamí davant l’At. Escolar del E per 4 gols a 2. Els golejadors locals foren Arturo Palou (3) i Joan Fortesa (1).

Pel que fa als alevins, victòria davant el Porto Cristo per 2 gols a 4 fets per Jaume Puigserver (2), Marc Servera (1) i Álvaro Palou (1). Els infantils també han jugat molt bé i han aconseguit guanyar el seu partit davant el sant Jordi per 1 gol a 4, que foren realitzats per Adrián Nilson (2) i Alberto Palou (2). I els juvenils també han aconseguit una important important victòria davant el Santa Catalina At. per 1 gol a 7. Els golejadors algaidins foren Andrés Pérez (4), Tomeu Muñoz (2) i Alexandre Rafael (1).

L’equip femení també ha guanyat el seu partit dins el camp del Serralta, amb un resultat de 1 gol a 6. Les golejadores algaidines foren Maria Barceló (4), Melodie De Dios (1)  i  Leoni M. Hennrich (1).

Enborabona a tots els equips que han obtingut una victòria i ànims per la resta. Pel que fa als resultats, a la taula següent els trobareu tots:

resultatsesportius1213032016

Pel que fa als trotadors, ahir diumenge 13 de març va tenir lloc la cursa de XIV MANCOR XTREM 2016. Es dugué a terme per les finques de Tossals Verds, Puig de Massanella i Es Rafals, incloses dins la Serra de Tramuntana, Patrimoni de la UNESCO, i com a tal, sotmesa a una reglamentació especial, amb un recorregut total de 26 km. Entre els inscrits, comptaren amb un grapat de Trotadors, com en Jose Terrones (posició 100), Pere Puigserver (posició 196) i Pau Gil (posició 207). Enhorabona, sobretot per acabar aquesta dura carrera.

També hem de destacar el 13è lloc absolut assolit pel trotador algaidí Biel Gomila a la primera cursa de la Copa d’Espanya de Curses de Muntanya, cursa on hi participava en representació de la sel·lecció Balear de Muntanya. La cursa es disputava a Castelló i en Biel no va poder tenir millor començament de temporada quedant dins dels 13 millors de tot Espanya!! Enhorabona Biel!!

Finalment en Carlos de Coro es va deplaçar a Madrilejos (Toledo) per a participar en una curs d’obstacles en la qual va obtenir la parta posició. altre prova d’aquesta espectacular categoria. A veure si algun dia en veiem per Mallorca. Enhorabona Carlos!

A part d’estar representats els Trotadors, tenguerem molt bon resultat! En Carlos assolí la 4a posició!

Llegir més: http://www.trotadors.es/news/resultats-trotadors-12-13-de-marc/

Redacció Noticiari es saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: