19 abril, 2024
AlgaidaEsportsPinaRanda

Crònica esportiva del 6 al 8 de maig

Bona Victòria de l’equip del Pina CF a Primera regional amb un resultat de 3 a 4 davant el Santa Ponça. En un partit sense targetes hem destacar els tresa gols fets per Joan Llompart i l’altre fet per Juan Morey.

També victòria del primer equip, per 0 gols a 1 dins el camp del Santanyí. El gol l’ha fet en Tomeu Mulet en el minut 22. Es un partit molt difícil ja que en el minut 10 el porter del CE Algaida ha estat expulsat per tomar a un adversari evitant una ocasió manifesta de gol. Les altres dues grogues han estat per una falta a un jugador i per retenir la pilota per retardar el temps de posada en joc, en el minut 87.

Hem de destacar l’empat a 1 davant el Sineu dins el seu camp amb un gol de Tomeu Muñoz. Els jugadors algaidins i l’entrenador Jaume Ramon han estat amonestats per protestar les decisions arbitrals.

El partit dels alevins entre el CE Algaida i el Santanyí va ser suspès en el minut 24 (segon quart) a causa de la gran quantitat d’aigua que hi havia sobre el terreny de joc que formaven grans tolls que impossibilitaven la pràctica de futbol ja que la pilota no rodava ni es veien les línies que delimitaven el terreny de joc. El partit s’ha de reprendre en un servei de banda favorable al CE Algaida al costat de la banqueta local el proper 12 de maig a les 18:30 hores.

La resta d’equips del CE Algaida han perdut en les seves respectives competicions. Però volem destacar que els infantil perderen contra La Salle per 1 gol a 2. El gol algaidí fou responsabilitat de Miquel Servera en el minut 33. També el gol d’Adrián Soler qui va marcaren el partit de prebenjamins de primer any amb el PENYA ESP. S’ARENAL AT.D.P.E.S.A.

Aquí teniu la resta de resultats.

resultatsesportius08052016

I els trotadors?

3 trotadors han participat en la Transvulcania 2016, a l’Illa de la Palma (Canàries). Es tracta d’una dura ultramarató de 74 kms i l’impressionant suma de 4.350 metres de desnivell positiu acumulat, només apta per a gent experimentada.

El primer d’entre els tres en arribar a meta fou en Miguel Avellaneda, que aconseguí arribar amb un temps de 11 hores i 1 minut; a part de la posició 251 de la general (de més de 1500 participants). Amb 12 hores i 31 minuts arribà en Yacob Galan, temps que el col·locà al lloc 558. I amb un temps de 14 hores i 17 minuts arribà na Sara Jarillo. A destacar la cursa de na Sara, sobretot sortint d’una lesió que l’ha tenguda aturada una temporada.

En quant a curses de carretera, aquest cap de setmana s’ha dut a terme la 13a edició del Pla de Mallorca. La primera etapa fou a la localitat d’Establiments i hi havia un soci Trotador Miquel Àngel Gelabert, de l’equip Caldentey, qui va aguantar molt be el ritme de la cursa de 3a, entrant a 24 segons del guanyador de l’etapa, que ha estat en Pedro Pou (del mateix equip que en Miquel).

Finalment a Campos s’ha realitzat la XXVII Semi-Marató Fira de Maig, amb una distància de 12kms. En Pep Lluis Busquets ha participat a la mateixa demostrant el seu gran estat, ja que ha acabat la cursa amb un temps de 48:57 i al lloc 21 de la general. Dins de la seva categoria, el lloc ha estat 15è a M30. També hi havia en Toni Mudoy i ha realitzat una bona cursa, acabant amb un temps de 56:34 i al lloc 24 dins M40.