Divendres, desembre 1, 2023
AlgaidaEducacióPinaRanda

89 estudiants i esportistes del nostre municipi podran rebre un ajut per continuar els estudis i fer esport

Segons informa l’Ajuntament d’Algaida en una nota de premsa, fins a 89 persones s’han beneficiat enguany de dues de les línies d’ajudes que ha tret novament enguany l’Ajuntament d’Algaida i a les quals ha destinat fins a 13.000 €.

Imatge: Freepik

D’una banda, s’han concedit tres ajudes a esportistes individuals d’Algaida que participen en competicions esportives oficials d’àmbit insular, autonòmic o estatal.

Per un altre costat, 86 persones s’han beneficiat de les ajudes de 180 € cadascuna en la convocatòria per a estudiants universitaris i de cicles formatius de grau superior per al curs 2022-2023.

Amb aquesta subvenció l’Ajuntament d’Algaida vol donar suport econòmic als estudiants del municipi d’Algaida que cursen estudis universitaris o cicles formatius de grau superior. Així, dels 86 estudiants beneficiaris, 65 són universitaris i 21 de grau superior.

La batlessa d’Algaida, Maria Antònia Mulet ha explicat que “l’objectiu d’aquestes ajudes línies d’ajudes és fomentar la pràctica esportiva i, per altra banda, puguin servir de complement i promoció per als estudiants del municipi, i al mateix temps, incentivar i facilitar que els estudiants puguin arribar a nivells formatius superiors, i, per tant, invertir en l’educació dels nostres joves i al mateix temps en la millora del nostre municipi”.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: