Dissabte, desembre 9, 2023
AlgaidaInfraestructuresRanda

Agost amb obres de millora de vials i arbrats a Algaida i Randa

Se diu Ferragosto a la festa italiana de caràcter laic que se celebra cada 15 d’agost. Originàriament, estava relacionada amb la celebració, a mitjan estiu, del final de la feina al camp, sobretot la sega. Té els seus orígens en les Feriae Augusti (festes d’August) de l’Imperi Romà abans que l’Església Catòlica adoptàs aquesta data per celebrar la Mare de Déu d’Agost. Avui, ferragosto és principalment un període curt de vacances.

IMG-20160817-WA0001Però aquest no és el cas d’alguns operaris de les empreses contractades per l’Ajuntament d’Algaida per dur a terme una sèrie de reformes iniciades precisament després de la festa de l’Assumpció.

Abans que començassin ahir les festes de Randa, operaris retiraren dos arbres del carrer de sa Font perquè s’estaven morint. Aquesta retirada va causar una certa preocupació entre alguns veíns de Randa, ja que aquests dos arbres se sumaven a un que havien retirat fa uns mesos, i que el carrer «ha quedat molt trist. Aquest noticiari es va posar en contacte amb el batle de Randa Biel Vidal qui ens va confirmar que efectivament s’havien retirat perquè els arbres eren morts i que la intenció de l’Ajuntament era tornar a sembrar-hi arbres «passades les festes de Randa”

Voravies del Metge Verger i Joan Alcover

Aquesta setmana també han començat les obres de la reparació de les voravies del carrer Metge Verger i que continuaran fins a les voravies del carrer del Joan Alcover. Aquesta obra estava contemplada en el capítol d’inversions dels pressuposts municipals per aquest 2016 amb un muntant de 16.092,16 euros.

obresmetgeverger

Redacció Noticiari es Saig

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d