Divendres, desembre 8, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica esportiva del primer cap de setmana de juny

resultatsesportius0617_1Queden ja pocs equips en competició en els equips de futbol.

L’empat a dos gols del Pina dins el camp del  Lloret, els deixa amb poques opcions aquesta temporada. Els gols dels piners els feren Pere Ramon i Joan Morey. Cal tenir present que la propera setmana s’enfronten en segona volta en el derbi amb els grans del CE Algaida

En el penúltim partit de la temporada dels més grans de l’Algaida, el partit es jugà dins Es Porrassar contra el Pòrtol. Els algaidins dugueren el pes partit tot el temps i per la seva part, els visitants, es limitaren a defensar-se amb molt d’ordre i arriscant poc. No obstant el domini algaidí, no es va traduïr en ocasions de gol. En el cas dels visitants, a la segona part, es veren afavorits amb un penal a favor seu que foy aturat pel porter d’algaida.

Darrer partit de la temporada per els més petits de l’Algaida contra el Murense. Els primers en marcar foren els visitants i al cap de poc temps l’Algaida va empatar mitjançant un llançament de falta executat per Guillermo da Rosa. A la segona part l’equip de Muro va tornat marcar i els locals no pogueren superar aquest avantatge. Objectiu complit el del Pre-Benjamí de l’Algaida, que no era altre que formar-se com a jugadors, aprendre les dinàmiques d’una competició oficial i assumir els valors de la feina amb equip. Enhorabona i a seguir lluitant l’any que ve.

Volem fer constar també que el passat divendres tant els alevins com els benjamins varen caure eliminats de les seves respectives competicions de copa en la tanda dels penals. Des d’es saig els felicitam per la gran temporada que han fet. Enhorabona.

Alevins i benjamins

I els trotadors?

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Cursa de Muntanya FAS (Desafio Fuerzas Armadas), una cursa molt dura d’alta muntanya amb sortida i arribada a Soller, passant per la cima del Puigmajor, el Coll de l’Ofre i tornada a Soller per Biniaraix. En total més de 40 kms de dura Trail.

Hi ha participació Trotadora a la cursa, i el primer de tots ells fou en Telmo Sánchez, demostrant es troba en molt bon moment de forma i qui acabà la cursa el 52è de la general i el 30è de la categoria M30 amb un temps de 5:03:28 El següent trotador era en Joan Gelabert qui fou el 54è de M30 amb un temps de 5:38:55 Yacob Galan també era a la cursa i el seu temps va ser de 5:46:33 En Jose Maria PAator era el següent Trotador i aconseguía una molt meritària 6a posició d’entre els M-55, amb un temps total de 6:59:20.

També ahir diumenge es va celebrar la 4a Etapa del Pla de Mallorca (curses de bicicleta en ruta), on en aquesta ocasió només hi participà en Miquel Gelabert, cursa on va poder “salvar” en quatre ocasions les caigudes dins del pilot. En Miquel acabà l’etapa del PLA GRAN dins un grup perseguidor i en bones condicions!

Redacció essaig.cat

 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d