Dilluns, desembre 4, 2023
AlgaidaCulturaEconomia

Crònica audiovisual del concert de corals adultes de l’Elm Sant Andreu i l’EMMA.

Ahir a les 11 hores va tenir lloc un concert de corals d’adults fruit d’un intercanvi entre l’escola de Música de l’Elm de Sant Andreu a Barcelona i l’Escola Municipal de Música d’Algaida.

El concert va tenir lloc a les 11 del matí a la sala polivalent d’Es Porrassar, i si bé l’assistència no fou majoritària, molta gent va assistir a un concert de corals extraordinari.

Els cantaries havien arribat a Algaida el passat dissabte i havien assatjat l’horabaixa unes peces conjuntes. El matí havien gaudit d’una visita pel centre històric de Palma.

Us deixam amb les fotografies i amb algunes de les actuacions dels cantaires.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

2 thoughts on “Crònica audiovisual del concert de corals adultes de l’Elm Sant Andreu i l’EMMA.

  • Amics d’Algaida, ja des de Barcelona us dono les gràcies per aquest cap de setmana musical, cultural, gastronòmic i sobretot de germanor. Hem disfrutar molt, ens hem sentit com a casa. Sou uns amfitrions insuperables i cantar amb vosaltres i sentir-vos ha estat un plaer.

    Us esperem a Barcelona. Una abraçada a tots i visca Algaida!

  • Núria Calbó

    Moltíssimes gràcies per tot, amics d’Algaida i de Pina ;-), heu deixat el llistó tan alt com a amfitrions que a Sant Andreu ens haurem de posar les piles perquè quan vingueu us hi trobeu tan bé com nosaltres hem estat a casa vostra.

    No trigueu, que amb les ganes que tenim de tornar-vos a veure, us arrisqueu a que us vinguem a buscar! 😀

    Petons andreuencs!

Comments are closed.

A %d bloguers els agrada això: