Dimecres, desembre 6, 2023
AlgaidaEsportsPina

Crònica del derbi entre el Pina Cf i el CE Algaida

Diumenge, 11 de juny a les 17 hores. Potser fos una bona hora per anar a veure altres espectables vespertins, però si es tracta d’un partit de futbol amb una alerta per temperatures, l’hora no és la més apropiada. I aficionats d’ambdós partits es queixaven que aquelles no eren la millor hora per jugar un partit de futbol.

El partit fou intens però a la vegada un tant no avorrit si no fós per la gran quantitat de gols que es marcaren. S’ha de dir que als cinc minuts del partit aquest s’ha aturat davant la insistència del linier que un dels entrenadors dels Pina CF havia de sortir de la zona de les banquetes on s’hi ubiquen els jugadors i l’entrenador.

El primer equip que s’avançà en el marcador fou l’Algaida, gràcies a una jugada que feu Pere Ramon Oliver i que va rebotar a un jugador del Pina. No passaren ni cinc minuts en què el Pina Cf va empatar el partit amb un gol de Juan Diego Gomes da Silva. Abans de què acabàs la primera part Tomeu Muñoz va fer el segon gol dels visitants. 

19029736_1491995430871094_2208353999055408209_nA la segona part, el partit va continuar amb pilotades llargues d’un camp a l’altre i amb algun intent del Pina que no va fructificar. En dues bones jugades de Llorenç Gil, el partit es posà de cara a l’Algaida ja que culminaren en dos gols que deixaren el partit en el definitiu 1 a 4. Entre aquests dos gols, hi hagué un moment de tensió entre dos membres del Pina i de l’Algaida, fruit d’una entrada forta entrada.

L’anècdota del partit fou que tant la primera part com la segona es va permetre que els dos equips poguessin anar un moment a la zona de les banquetes davant la calor extrema i l’esforç que feien els dos equips per jugar. Una mesura que, normalment que no se sol fer però que tant els clubs com els aficionats comprengueren perfectament.

Us deixam mb algunes imatges del partit.

Acaba la temporada de futbol de Segona Regional. El Club Esportiu Algaida ha aconseguit 56 punts i la desena posició a la general. Per contra el Pina Club de Futbol n’ha aconseguit 37 punts quedant en la posició 17, per la qual cosa descendirà de categoria a Tercera Regional.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d