Dimarts, novembre 28, 2023
AlgaidaEducacióJoventutPinaRanda

Alumnes de 6è del CEIP Pare B Pou participaren amb les escoles de Llucmajor a la diada de convivència LLUC AL TO

Aquest divendres 25 de maig ​els alumnes de 6è del CEIP Pare Bartomeu Pou (Algaida), CEIP Rei Jaume III (Llucmajor) i CEIP Sa Marina (Llucmajor), juntament amb les seves tutores i tutors, mestres especialistes d’anglès, música i educació física han participat en la 3a edició de la diada de convivència interescolar i interdisciplinar LLUC AL TO. L’objectiu principal d’aquesta diada és crear un espai de convivència i cooperació entre l’alumnat que el proper curs es trobarà a l’institut (IES Llucmajor).

Aquest any la diada es dugué a terme a les instal·lacions del Poliesportiu de Llucmajor​, on es realitzaren tres tipus d’activitats: Cooperam per superar el mur (Educació Física), la dansa Kolo de Srem (Música) i Racing drawing dictation (Anglès).

Durant la diada els agrupaments anaren canviant, per tal de facilitar el màxim d’interaccions entre tots els alumnes dels tres centres. Una experiència molt lúdica i profitosa on els nins i nines s’ho passaren de meravella i feren noves amistats, que de ben segur podran recuperar el curs vinent quan es trobin a l’IES Llucmajor.

Redacció essaig.cat

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

A %d bloguers els agrada això: