Dimarts, desembre 5, 2023
AlgaidaCulturaJoventutPinaRanda

48 hores fora de casa: una gran experiència dels joves d’Algaida i Sant Lluís

Aquest cap de setmana, un grup de 18 joves dels municipis de Sant Lluís (Menorca) i Algaida (Mallorca) han participat en el Programa 48 h Fora de Casa, organitzat pels casal dels joves de Moli de Baix i el Casal de Joves d’Algaida

L’objectiu és conèixer quin és el tarannà del dia a dia dels joves del nostre municipi i fomentar l’emancipació. els joves participaren en la preparació d’activitats i de l’intercanvi, amb la supervisió dels responsables de joventut dels dos municipis.

L’intercanvi és en família i tots els joves participaran de les activitats organitzades pel Casal dels Joves d’Algaida, que varen poder participar en algunes de les activitats de la Fires de maig, del cap de setmana. Altres activitats foren els tallers artístics de decoració d’espardenyes d’espart, capvespres esportius, sopar de joves i visita a la ciutat de Palma.

El comiat fou emotiu i els joves ja conten els quatre mesos que resten per retornar la visita dels joves algaidins al municipi de sant Lluís durant el darrer cap de setmana de setembre.

Redacció essaig.cat 

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

%d