26 abril, 2024
AlgaidaEsports

Crònica esportiva del tercer cap de setmana de gener.

Seguint un ordre cronològic a continuació teniu la crònica esportiva d’aquest cap de setmana de torrades i festa.

resultatsesportius_0119_3

Empat a 3 en el partit disputat per l’equip Aleví de Primera del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar contra el Consell B. Els algaidins foren els clars dominadors del joc, generant moltes ocasions de gol durant tot l’encontre, per la seva part els de Consell foren molt efectius de cara a porteria. Els gols de l’Algaida els feren Miquel Angel Fernández, Mohamed Amin i Hugo Prior.

Excel·lent victòria de l’equip Pre-Benjamí del Club Esportiu Algaida en el partit disputat dins Es Porrassar contra l’Artà per 6 gols a 2. Els algaidins forent clarament superiors als artanencs, tant en el joc com en la definició final davant porteria. Els sis gols de l’Algaida els feu en Pere Mercadal.

Lluitada victòria de l’equip Infantil F7 del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Son Ferrer per 4 gols a 7. Aquest fou un partit amb dues cares on els algaidins han vist com arribaven al descans amb un marcador en contra de 3 a 0. A la segona part es girà girat tot de d’alt a baix, els algaidins generaren el suficient joc per anar escurçant diferències en el marcador fins a posar-se per davant. Els gols de l’Algaida els feren Aina Janer, Llúcia Pujol (2), Miquel Angel Massanet, Tomeu Buñola (2) i Sebastià Nolla.

Victòriade l’equip Cadet del Club Esportiu Algaida en la seva visita al Miquel Nadal davant el Sp. At. Ciutat de Palma per 1 a 3. Els algaidins aconsegurent rompre la mala ratxa en que havien entrat en els darrers partits. El partit va estar dominat pel joc desplegat pels algaidins, que aprofitaren les ocasions de gol i a més gestionaren de forma correcte l’avantatge aconseguit. Els gols de l’Algaida els feren Noah Ottonelli i Miquel Frontera (2).

Treballat punt amb una empat a 3 gols l’aconseguit per l’equip Juvenil del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Llucmajor. Partit intens com solen esser els derbis, en la primera part els llucmajorers mostraren una gran eficàcia davant porteria, imposant el seu joc i arribant amb un avantatge de 2 a 0 a favor dels locals al descans. A la segona part els llucmajorers tornaren a marcar, però els algaidins després de unes variacions tàctiques agafarem el pes del partit i varen saber materialitzar les ocasions de gol generades fins aconseguir empatar a tres quan faltaven cinc minuts per acabar el partit i en aquest temps l’Algaida encara ha enviat una pilota a la fusta de la porteria local. Els gols de l’Algaida els feren Tomeu Pou, Tomeu Tomàs i Jordi Gil.

Brillant victòria de l’equip Benjamí de Primer Any del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Llucmajor davant Espanya Atlètic per 1 gol a 4. Aquest altre derbi contra els llucmajorers va estar dominat en tots el aspectes per l’Algaida que va imposar el seu joc. Els gols de l’Algaida els feren Rafael Corredoura, Gabriel Miralles i Jaume Cortés (2).

Inapel·lable victòria de l’equip Aleví de Primer Any del Club Esportiu Algaida en la seva visita a Alaró per 2 gols a 9. El partit fou un monòleg de joc algaidí, mantenint la fluïdesa i intensitat de joc necessària per tenir pràcticament resolt el marcador al seu favor abans d’arribar al descans. Els gols de l’Algaida els feren Arturo Palou (3), Marc Soriano (3), Francisco J. Astorga, Vlad Daniel i Agustí Lara.

Repartiment de punts en el partit disputat per l’equip Infantil F11 del Club Esportiu Algaida dins Es Porrassar contra el Son Sardina B a 2 gols. Partit molt competit per part del dos equips on els algaidins es posaren per dues vegades per davant en el marcador però sense aconseguir mantenir-la fins el final. Els gols de l’Algaida els feren Saad Benmerzoug i Joan Fiol.

Clara derrota de l’equip Femení del Club Esportiu Algaida en el seu desplaçament a Menorca davant CF Sporting de Mahón per 7 gols a 0. El partit va estar marcat per una molt dolenta primera part de les algaidines, en la qual les locals aprofitaren i feren sis gols a zero abans d’arribar al descans. En la segona part les algaidines milloraren una mica en el joc però ja no hi havia res a fer.

Treballats tres punts aconseguits per l’equip Amateur del Club Esportiu Algaida en la seva visita al Port de Pollença per 1 gola 3. El partit va estar marcat per les dures condicions climatològiques en què s’ha hagué de jugar amb la forta pluja i el vent. Aquest mal temps va obligat a jugar amb molta tensió al dos equips. El primer gol de l’Algaida fou mitjançant una gran execució en la treta d’una falta a favor, el segon ha gràcies a una triangulació entre la mitja i la defensa i una gran definició davant la porteria local i amb un 0 a 2 a favor de l’Algaida s’ha arribat al descans. A la segona part no ha variaren ni la climatologia ni el plantejament dels algaidins que marcaren el 0 a 3 en el minut seixanta i a partir d’aquí ja poca cosa han pogut fer els locals. Els gols de l’Algaida els feren Rodrigo Allo, Jordi Gil i Marc Rafael.

I el Vòlei?

Derrota de les cadets i de l’equip senior en els partits jugats el dissabte contral’Entreculturas Montision i el C.V. Portol, respectivament

Les infantils juguen el seu partit dia 23 davant el Rest. Sant salvador d’Artà.

Es Saig

Revista es Saig. Editada a Algaida d'ençà de 1980

Descobriu-ne més des de Essaig.cat |

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continua llegint