Dissabte, desembre 9, 2023

40 aniversari d’es Saig

Aquest passat desembre de 2020, la revista es Saig va fer 40 anys. Va sorgir i es manté com a Bolletí de l’Obra Cultural d’Algaida. Al llarg d’aquests 8 lustres, els nostres subscriptors i lectors l’han convertida en una revista popular gràcies a les seves seccions quotidianes.

es Saig ha estat una revista on la llengua pròpia, la cultura, el patrimoni, la ciència, la salut, l’ecologia, han estat presents, així com tots els plantejaments polítics que han volgut fer ús de les nostres pàgines, amb el principi de la pluralitat. Els articles i sèries publicats han donat lloc a dos llibres molt importants dins la nostra història. I tampoc podem oblidar les més de 500 entrevistes, un autèntic recull de la vida del poble que, segurament donaria per fer-ne dos o tres més.

Aprofitant el nostre 40è aniversari hem preparat aquest especial que ens servirà per conèixer millor la nostra revista, la seva història i alguna cosa especial.

A continuació trobareu una sèrie d’articles, que anirem actualitzant mes a mes. De moment teniu els dos primers.

També podreu sentir l’entrevista que Biel Sastre va fer el passat dissabte dia 8 de gener a Titoieta Ràdio a Francesc Antich i Delfí Mulet, els primers directors de la revista

També podreu sentir l’entrevista que feren a Miquel Serra en el programa Connexió Local d’Ib3 Ràdio. Clicau sobre la imatge

connexió local

%d