Les festes de Sant Honorat a la revista es saig

glosa_santhonorat_llorencmora35 anys d’una revista com la nostra donen per molt. Durant aquest temps hem donat notícia de molts dels esdeveniments del poble, i també de les festes de Sant Honorat. La primera notícia, publicada el febrer de 1981 donaven compte d’algunes bauxes que acabren a les setm del matí, aquell any en què el fogueró se va celebrar el mateix dia de Sant Honorat.

Aquest mateix 1981 es saig va publicar una glosa de Sant Honorat escrita pel nostre recordat Llorenç Antich Mora, i que podeu veure al costat.

La primera crònica de les festes la trobam en el número núm. 14 de febrer de 1982. A la penúltima pàgina d’aquest número, a es saig ens congratulàvem de la magnifica resposta del poble a la convocatòria de festa: el fogueró de la vetlada de Sant Honorat, el ball dels Cossiers, que any reestrenaren sa Dansa nova enmig d’una forta pluja i que la majoria de gent aguantà, el concert de l’orquestra Ciutat de Palma, la fumada lenta amb pipa.

portadafebrer1982De manera modesta, al llarg d’aquests 7 lustres hem publicat diferents informacions, pregons de les festes abans que l’Ajuntament decidís fer-ho i també algunes fotografies.

No són totes ni molt manco, però volem acostar-vos algunes de les fotografies publicades aquests anys a es saig.  La majoria clar estar són en blanc i negre, però donen bona mostra de com ha canviat la gent i el nostre poble. Clicau sobre cadascuna per ampliar-les i saber més de quan corresponen.

Molts d’anys i bons a tots!